Forsendelse/Levering

LEVERING:
Alle priser på web-adressen tillægges et leveringgebyr på kr. 80 og levering er til en valgfri brofast adresse indenfor Danmarks grænser (undtaget er dog Grønland og Færøerne)

Produkter der ligger under menupunktet "Kampagnetilbud" tillægges dog en fragtgebyr på kr. 400.

Udenlandske leveringsadresser eller andre betalingsformer end de ovennævnte kan kun ske ifølge aftale.

Risikoen for varer købt på indbo.com overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Med mindre andet er angivet, vil vi altid levere den bestilte vare så hurtigt som muligt. Under hvert produkt på www.indbo.com står der en ca. leveringstid, der er vejledende. Kunden kontaktes pr. email angående mere præcis leveringstid efter vi har fået ordrebekræftelse fra leverandøren. Hvis man ønsker specifik leveringsdato, er det nødvendigt at angive dette ved bestillingen.

Levering med fragtmand er til gadedør i gadeplan. Vi har ingen indflydelse på fragtmandens rute. Leveringstidspunkt kan derfor ikke præciseres nærmere end 09 - 16 på en given dato. FRAGTMANDEN PÅTAGER SIG IKKE BORTSKAFFELSE AF UDTJENTE PRODUKTER.
Hvis man ikke kan modtage varen personligt eller evt. arrangere sig med nabo eller lign., er det vigtigt, at man ved bestillingen angiver, at varen kan henstilles f.eks. i carport, garage eller redskabsskur - eller i det hele taget angiver, hvorledes man ønsker leveringen foretaget. Hvis dette ikke er gjort, og varen ikke kan afleveres, har fragtmanden pligt til at medtage den bestilte vare. Relevering er for regning modtager.

Vær venligst opmærksom på, at levering IKKE inkluderer montering.

Når Du modtager bør du med det samme undersøge om den er intakt. Er varen beskadiget ved ankomst SKAL dette TYDELIGT NOTERES på fragtbrevet da varen ellers anses for leveret uden skader. Ved modtagelse af skadet varer bør Du hurtigst muligt meddele dette salg@indbo.com.

I tvivl? Kontakt e-mail salg@indbo.com

Vi tager forbehold overfor tastefejl, pris- og afgiftsændringer og udsolgte varer.

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere