Fortrydelsesret

FORTRYDELSESRET:
De 14 dages fortrydelsesret gælder kun for køb foretaget på www.indbo.com.
Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes kan dette kun ske, såfremt varen returneres i væsentlig samme stand og mængde som da du modtog den. Du må gerne pakke varen ud og bruge den, så længe du kan returnere den i væsentlig samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt. Vi henstiller derfor til at originalemballagen bliver returneret i en stand, der gør et videresalg muligt. Dette skyldes at der typisk er anvist brugbare oplysninger om produktets anvendelse såvel som mål/værdier på emballagen. Disse oplysninger er typisk nødvendig information for brugeren.
Når du udnytter fortrydelsesretten skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen.
Hvis du har købt en varer via vores netshop hos os, har du oftest ret til at fortryde købet. Du skal bare returnere varen til os senest 14 dage efter du har modtaget den. Du kan returnere varen til os ved at nægte at modtage varen når den leveres. Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.
Når du fortryder købet tilbagebetales købesummen til dig ved en overførsel til din bank. Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes, vil vi kontakte dig, for at få oplyst, hvortil købesummen skal returneres.
Vi beder dig om at vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Du bedes sende varen til følgende adresse:
Indbo Center
Hydrovej 2
6270 Tønder
Att. Bo Jacobsen

+0045 74 72 57 00
+0045 74 72 56 00

Vi overfører penge til bankkonto, så derfor du bedes oplyse os om hvilken konto du ønsker vi skal overfører pengene til.

SÆRLIGT OM TILVIRKNINGSKØB:
BEMÆRK: Der ydes INGEN fortrydelsesret på tjenesteydelser og varer, der skal fremstilles efter ordre eller tilpasses efter forbrugerens individuelle behov såfremt udførelsen, fremstillingen eller tilpasningen er påbegyndt. Dette gælder dog kun, når du forinden har givet samtykke til, at indbo.com Furnitureshop kunne begynde udførelsen m.v. inden fortrydelsesrettens udløb. Du vil herefter modtage en besked fra indbo.com Furnitureshop om at fortrydelsesretten ikke længere kan gøres gældende.

Indbo.com er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os."

Vi tager forbehold overfor tastefejl, pris- og afgiftsændringer og udsolgte varer.

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere