Reklamationsret

REKLAMATIONSRET:
Ved handel med indbo.com online salg er De altid sikret inden for købelovens rammer.

REKLAMATION & OMBYTNING
Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Når du returnerer varen, bedes du angive følgende bemærkninger i skriftlig form: Afsenders navn og adresse Faktura nr. udførlig beskrivelse af fejl eller mangel.
Når du ønsker at reklamere over et produkt skal det indsendes til os på nedenstående adresse. Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Indbo Center
Hydrovej 2
6270 Tønder
Att. Bo Jacobsen

+0045 74 72 57 00
+0045 74 72 56 00

Email: salg@indbo.com

Ved en defekt vare kan du som hovedregel selv vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagen i de tilfælde hvor en ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for indbo.com.

Vi tager forbehold overfor tastefejl, pris- og afgiftsændringer og udsolgte varer.

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere